ANGOL TÁBOR

SPEAK OUT IS FUN!!!

MI AZ A SPEAK OUT?

S P E A K O U T egy angol tábor, ahol A M E R I K A I diákokkal gyakorolhatod az angol nyelvet és belekóstolhatsz egy másik kultúrába.Fontos tudni, hogy a SPEAK OUT egy beszédkészséget fejlesztő tábor, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik már legalább ALAPFOKON BESZÉLNEK ANGOLUL, illetve KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁRA KÉSZÜLNEK. Tehát nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor!

MI LESZ?

Szóval, csatlakozhatsz hozzánk egy hétre (a nagy érdeklődés miatt 2013-től egy táborozó egy évben csak egy hétre jelentkezhet), és lehetőséged lesz a nyelv gyakorlására! Beszélgethetsz hozzád hasonló korú angol anyanyelvű diákokkal olyan témákban, mint pl. az értékek, kapcsolatok, szex, jövőkép, az élet értelme, stb….

ÉRDEKEL?

HA érdekel a tábor, akkor tuddj meg többet és jelentkezz! Bővebb információt a tábor honlapján találsz, amit ITT érsz el! Ezen a honlapon arra is van lehetőséged, hogy online jelentkezz a táborba.

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail